Tapahtumakalenteri


Tahkolla tapahtuuPerjantai  19.8.2022 - Perjantai 26.8.2022 - Tahko Kuopio

Tahkolla Tapahtuu 19 – 26.08.2022

osoite: Koivulantie 4, 73310 Tahkovuori.

Tule viettämään leppoisaa aikaa Tahkon mökeille. Tule muutamaksi päiväksi tai ole koko viikko. Majoittautuminen on maksutonta jäsenille. Yhdistys tarjoaa aamupalan sekä yhden ruoan (paitsi ma ja ti ei ruokaa).  Avecien ja perheenjäsenien kustannus on 10 €/pv.  Mökkien alakerrassa on suuri tupakeittiö, sauna, kaksi 2 henkilön makuuhuonetta, kodinhoitohuone ja wc. Tilavalla avoparvella lisäksi makuutilat neljälle. Yhdistys on varannut kaikki 6 lomamökkiä eli majoittumaan sopii 48 henkilöä.

Viikonloppuna 19.-21.08.22 on erinomainen mahdollisuus tavata hallituksen jäseniä ja vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan! Hallitus varajäsenineen kokoontuu Tahkolle suunnittelemaan ensivuoden toimintaa.

Maanantaina ja tiistaina 22.-23.08.2022 järjestetään yhdessä Ammattiliitto Jytyn kanssa KVTES maatalousala luottamusmieskoulutus. Koulutus järjestetään Break Sokos Hotel Tahkolla. Ilmoittautumiset normaaliin tapaan Jässärin kautta. Iltaohjelmaa Jytyn mökeillä.

Ajalle 24.-26.08.2022 järjestetään erilaisia aktiviteetteja. Eripituisia vaelluksia, yhteistä illanviettoa nuotion ja laulun parissa, sekä paljon muuta hauskaa!

Valitut vaellusreitit ovat TAHKOMÄEN KIERROS 14,1 KM sekä KETTUKANKAAN KIERROS 5,5 KM. Reitteihin voi tutustua https://www.tahko.com/paikka/tahkon-retkeilyreitit/ - sivuilta. Vaeltajille tarjolla laavukahvit sekä makkarat.

Tahkolla voi myös omatoimisesti harrastaa monenlaisia asioita. Voi käydä melomassa, suppailla, kalastaa, maastopyöräillä, pelata golfia tai fresbeegolffia, pelata padelia, käydä ratsastamassa ym. Erilaisiin aktiviteetteihin voi tutustua netissä osoitteessa https://www.tahko.com/nae-ja-koe/aktiviteetit/retkeily-ja-luontokohteet/. Harrastusvälineitä voi myös vuokrata paikanpäältä välinevuokraamosta SkiMac Tahko (https://skimac.fi/tahko/ ).