Maatalouslomittaja-lehti uudistuu

03.02.2021

Maatalouslomittaja-lehti on uudistunut

(Lehden virallinen ilmestymispäivä on torstai 4.2.2021)

Maatalouslomittaja-lehden  41:nen vuosikerta alkoi lehden uudistuksella, uusi koko ja uusi ilme. Tiedottaminen on ollut meidän jäsenkunnassa erityisen tärkeää.  Yhdistyksen ja yksittäisen jäsenen väli on pitkä, juuri siinä lehti on ollut hyvä yhdysside. Tästä syystä lehti onkin ollut varsin luettu niin jäsenkunnan keskuudessa kuin muualla.

Kuten olemme aikaisemmin tiedottaneet, muutoksen taustalla on ollut ennen kaikkea lehden postituskulut, jotka olivat suurin kustannuserä lehdessä. Maatalouslomittaja-lehti tulee jatkossa jäsenille Jyty-lehden liitteenä. Yleensä maatalouslomittajat lukevat suhteessa vähemmän Jyty-lehteä, nyt kannattaakin olla tarkkana, ettei Maatalouslomittaja lehti huku muiden postien sekaan. Toivottavasti myös Jyty-lehden luettavuus lisääntyy jäsenistömme keskuudessa.

Toinen tärkeä asia on se, että meidän lehteen tuleva aineiston pitää olla taitossa aikaisemmin. Maatalouslomittaja-lehti painetaan erilaisella tekniikalla, lisäksi se painetaan ennen Jyty-lehteä. Maatalouslomittaja-lehti liitetään Jyty-lehteen painon yhteydessä. Näistä ajoista emme valitettavasti voi joustaa, koska painotalon aikataulu määrittelee aikataulun. Kaikki ilmoitukset ja kirjoitukset tulee lähettää lehden toimitukseen ajallaan.

 Sisällön osalta lehti jatkaa perinteistä linjaa. Lehti on edelleen jäsenyyteen perustuva, kannatusjäsenet saavat nyt samalla myös Jyty-lehden. Lehden tilaajille lehti postitetaan erikseen. Otamme lehteen edelleen kirjoituksia vastaan ja julkaistuista artikkeleista maksetaan kirjoituspalkkio.

”Uudenvuoden lupauksena” lupaamme tehdä teille entistä luettavamman ja mielenkiintoisen lehden.

Korona rajoittaa eri tilaisuuksien järjestämistä edelleen. Jytyliitto on perunut kaikki paikan päällä pidettävät koulutukset toukokuun loppuun saakka. On helppo ennustaa, että rajoitukset jatkuvat vielä alkukesään saakka. Yhdistyksen hallitus on tehnyt päätöksen, että kevätkokous pidetään 24.4.2021. Kokouspaikkoja hallitus ehti käsittelemään kertaalleen, mutta tarjoukset jätettiin pöydälle koronan vuoksi.

Kevätkokouksen pitäminen päätettynä ajankohtana on epävarmaa ja paikka on siis avoinna. Mahdollista on, että kevätkokous jopa siirtyy syyskokouksen yhteyteen viime vuoden tapaan. ”Elämme siis epävarmoja aikoja”.

 

 

Raimo Kivineva

Toiminnanjohtaja/päätoimittaja

uusi_lehti_2021.jpg

24.02.2021Nivalassa koronatartunta
09.02.2021Tasapuolinen kohtelu
03.02.2021Maatalouslomittaja-lehti uudistuu
27.01.2021Sähköpostit maatalouslomittajille
20.01.2021Parlamentaarinen ohjausryhmä ei ehdota lomituspalvelujen siirtoa hyvinvointialueiden vastuulle
26.12.2020Paikallisyksiköiden alueelliset muutokset
22.12.2020Kilometrikorvaukset nousevat 1.1.2021
14.12.2020Toimisto suljettu
23.11.2020Jonna Voima Jytyn puheenjohtajaksi
13.11.2020Tahkon Talkoot

Siirry arkistoon »